Vi synger julen inn

Nok en gang ble julen sunget inn på Ljosheim. Dette er en tradisjon som har blitt gjennomført år etter år. Denne gangen var også huset fylt til trengsel. Både i Storesalen og i Lillesalen var det satt inn ekstra stoler. På galleriet var det også fylt opp med folk.

 

På en slik tradisjonssamling som dette er selvsagt også programmet tradisjonelt. Barnekoret er med og synger julesanger som er kjente for de fleste små og store. Ungdomsmusikken fortsatte med nydelig sang. Og musikklaget likeså. Avslutningsangen som også forsamlingen fikk være med på: ”Velkommen du signede julehøytid” var vel det som skulle til for å skape den rette julestemning for mange i salen. Solosang av enkeltpersoner fra ulike kor vi også høre, samt flott pianospill av Andrea. Et savn denne gangen var at musikkorpset måtte melde avbud pga. sykdom.

3 flotte søndagsskolebarn leste juleevangeliet til oss og da Lars Reinlund delte noen juletanker for oss skapte nok julebudskapet ettertanke både hos store og små. Alt i alt et kjempeflott arrangement som ble knyttet god sammen av Elise Muff som ledet dette arrangementet.

Se bilder fra "vi synger julen inn".