Brukerveiledning for redigering av Ljosheims kalender i wordpress

Nye brukere opprettes av administrator.
Du vil deretter få en mail fra wordpress@ljosheim.no med en lenke for opprettelse av passord. Sjekk i søppelbøtten/spam om du ikke finner mailen.
Lag et godt og sikkert passord. Dette er din personlige bruker og skal ikke deles med andre (det er mulig for besøkende å se hvem som har lagt ut de enkelte hendelsene).

Gå til www.ljosheim.no/wp-admin eller følg lenken øverst på denne siden. Har du glemt passordet ditt, kan du få nytt ved å klikke "mistet passord". Evt. kan du kontakte administrator.

Klikk Tilføy ny for å legge til ny hendelse i kalenderen.

  1. Skriv inn tittel på hendelsen (feks. Møte, Søndagsskole etc).
  2. Merk av for Ingen slutt tid (vanligvis)
  3. Velg dato og kl.slett.
  4. Skriv inn ekstra informasjon i tekstfeltet nederst (feks. sangkrefter, brødsbrytelse etc).
  5. Klikk Publiser for å legge ut hendelsen. Du kan også klikke Lagre kladd om du vil holde den på vent og ikke vise den.

Det er mulig å merke av for Gjenta hvis dette er en gjentagende hendelse (feks. søndagsskole hver søndag). Da kan man legge inn samme hendelse på alle de datoene man ønsker.

Under Hendelser finner du alt som hittil er lagt inn i kalenderen. Du kan sortere ved å klikke på overskriftene i de ulike kolonnene, eller du kan søke i søkefeltet.

 

Hold musepekeren over ønsket hendelse og velg Rediger (alle data), Hurtigredigering (tittel, dato), eller Flytt til papirkurven for å slette.

 

Når du er innlogget, kan du også gå via kalenderen på nettsiden. Klikk på en hendelse og velg blyant/rediger.

Ta kontakt med administrator om du har spørsmål vedrørende bruk av kalenderen.