I ikke mindre enn 65 år har musikklaget gledet oss med oppbyggelig sang og musikk. Fortsatt annonseres det rett som det er med "sang av musikklaget", ikke bare på Ljosheim, men også på andre hus omkring på Karmøy, i omegnen og bortenfor der igjen. Det er kjærkomment.

 

Anvendte instrumenter og hvem som har traktert dem. (klikk på bildet for å vise større)

Jubileet må selvfølgelig markeres. Fredag 29. oktober kl. 19:30 blir det sangkveld på Ljosheim. Det vil naturligvis bli mye av akkurat det, både fra scenen og i salen. Her har man mulighet for å vekke til live kjente og kjære sanger - eller lære nye for den del.

Alle er hjertelig velkomne, både unge som eldre, fjerne som nære, vante som uvante.

Musikklaget blir naturligvis med. Det gjør også sevlandsjentene, mens Jon Ivar Sund vil ha andakt. Etterpå blir det kaffe og kaker i kjelleren. Vi håper mange vil ta turen.


Musikklaget ble stiftet i 1956 i en bølge av vekkelser som fór over distriktene. Budskapet om Jesus og kallet til frelse måtte ut. Det var Mary Knutsen som ledet laget i de 10 første årene.

I dag er det Marton med samme etternavn som sitter ved spakene, det vil si tangentene.


Et sted imellom der, i alle fall i 1984 da dette bildet ble tatt - sikkert like før fargene ble oppfunnet, var det den elegante herremannen med trekkspillet som førte an.

Den samme Lars Reinlund vil da også i løpet av kvelden ta oss med gjennom jubilantens historie - så langt. Siste ord er heldigvis ikke sunget i denne fortellingen.


 

PS: Det skjer mer på huset

Jubileumshelgen blir en ordentlig musikkhelg. I tillegg til arrangementet på fredagen, blir det høstkonsert med barnekoret lørdag 30.okt. kl. 17:00. Det blir også ungdomssamling om kvelden kl.20:30, og på søndagen starter møteuke med Nils Kåre Strøm og Gaute Melberg.

Velkommen!