Leter du etter svar på livets store spørsmål?

Over 13 kvelder gir Alpha-kurset en god innføring i den kristne tro. Kurset er egnet både for deg som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet. I Alphakurset er det rom for undring, spørsmål og refleksjon. Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om Gud finnes, mens andre rett og slett søker et nytt miljø og nye venner. Atter andre er allerede kristne, men har lyst til å bli enda bedre kjent med både bibelen og andre mennesker. Uansett er du hjertelig velkommen.

I gruppene møter du mennesker som har ulikt ståsted i forhold til tro. Her er det lov å komme med spørsmål som man samtaler om fra ulike sider. Alle skal møtes med respekt og du velger selv hvordan du ønsker å engasjere deg i de ulike temaene. Vi tror at vi alle kan lære noe av hverandre.

Alphakurset er et velprøvd kurs som arrangeres over hele verden. Mer enn 24 millioner mennesker har gått et Alphakurs – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.


Interessert?

Her kan du melde deg på årets Alphakurs.

Ta gjerne kontakt med noen i styret eller noen andre i menigheten om du lurer på noe.


 

Alphasamlinger høsten 2021

31.08 Kan livet være mer enn dette?
07.09 Hvem er Jesus?
14.09 Hvorfor døde Jesus?
21.09 Hvordan kan vi tro/Hva vil det si å tro?
28.09 Hvorfor og hvordan kan (skal) jeg be?
05.10 Hvorfor og hvordan bør jeg lese Bibelen?
19.10 Hvordan leder Gud oss?
26.10 Hvem er Den hellige ånd?
02.11 Hvordan kan jeg stå imot det onde?
09.11 Hvorfor og hvordan fortelle det til andre?
16.11 Helbreder Gud i dag?
23.11 Hvilken betydning har menigheten?
30.11 Hvordan kan jeg få mest mulig ut av resten av livet?